Tapahtumat

Ennakkotietoja!

Lokakuun kuukausitapaamiseen (1.10) tulee kuntoutusesimies Marjukka Mustonen kertomaan Vetrean kuntoutuspalveluista.

Lokakuussa olevan syyskokouksen (26.10) yhteydessä on "Sydäniskurin" esittely ja käytön harjoittelu. Katso tarkemmin lokakuun tapahtumista (alla).

Marraskuun tapaaminen on poikkeuksellisesti maanantai (4.11) ja kokoonnumme ToriKievarissa, Suvantokatu 6, Joensuu. Saamme opastusta äänen huoltoon ja sen päälle yhteislaulua ja karaokea.

Kustakin tapahtumasta laitetaan tietoa lisää kyseisen kuukauden kohdalle, kun valmistelut ovat edenneet riittävästi.


Lokakuu


1.10 Kuukausitapaaminen klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Aiheena kuntoutus. Kuntoutusesimies Marjukka Mustonen Vetreasta tulee kertomaan heidän kuntoutuspalveluistaan.

Lauantai 26.10 klo 11.00 Yhdistyksen syyskokous Piparkakkutalossa. Hallitus kokoontuu klo 10.00, kahvit klo 10.30.

Kokouksen alussa Pohjois-Karjalan Pelastusalan liiton kouluttaja Eeva Kröger kertoo "Sydäniskurin" toiminnasta ja käytöstä. Halukkailla on mahdollisuus harjoitella laitteen käyttöä.

Defibrillaattori eli sydäniskuri on laite, joka saattaa pelastaa sydänpysähdyksen saaneen hengen. Sydäniskuri antaa potilaalle sähköiskun, jolla pyritään lopettamaan rytmihäiriö. Tosin kun monet luulevat, defibrillaattorin käyttö on yksinkertaista eikä sillä pysty aiheuttamaan potilaalle vahinkoa.


Syyskuu


3.9 Kuukausitpaaminen klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Teemoina edunvalvontavaltuutus sekä testamentti. Asiantuntijana asianajaja Harri Kontturi. Hänen esityksen aiheina ovat "Mistä aineksista parhaat testamentit on tehty" ja "Turvaa arvokas vanhuus edunvalvontavaltuutuksella"

17.9 Syysretki Lieksaan. Vierailukohteet Lieksan kirkko ja Pielisen museo, molemmissa kohteissa opastus. Yhdistys maksaa bussikyydin sekä opastukset ja pääsymaksut. Omakustanteiset lounas Hurtan holvissa ja kahvi kaupungin niemellä. Puolisot /seuralaiset, jotka eivät ole jäseniä maksavat itse pääsymaksut, mutta yhdistys tarjoaa bussikyydin.

Lähtö Joensuusta keskustan matkailupysäkiltä (taidemuseon kohdalla) klo 9.30. Bussi kulkee reittiä matkailupysäkki, Prisman pysäkki Voimatiellä (oman auton saa siellä maksutta parkkiin), Lehmo, Uuron ABC, Eno, Uimaharju, Lieksan kirkko klo 11.00. Lähtö paluumatkalle Lieksasta n. klo 15.30.

Ilmoita 10.9 mennessä osallistumisesi sihteerille ja kerro mistä nouset kyytiin. Tee ilmoitus joko sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com tai tekstiviestillä 045 641 9663.

Elokuu

Kuukausitapaaminen 6.8 klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Suunnittelutyöpaja, mietitään yhdessä loppuvuoden toiminnan sisältöjä ja toteutusta. STEA-avustushakemus pitää jättää 15.9 mennessä ja siihen tarvitaan ensi vuoden toimintasuunnitelma,  nyt on oikea aika tehdä esityksiä toiminnan kehittämiseksi. Kaikki mukaan.

Heinäkuu

Kesäteatteriesitykset viime kesän tapaan. Yhdistys tarjoaa valittavaksi esitykset Lieksasta, Juuasta, Kontiolahdelta tai Kiteeltä.

Järjestelyt on sovittu teattereiden kanssa.

Alla on valittavat esitykset, joista kukin voi valita itselleen mieluisimman. Teatteri laskuttaa jäsenten pääsyliput yhdistykseltä osallistujen lukumäärän mukaan.

  •  Kontiolahden kanavateatteri tiistaina 16.7 klo 19.00 "Taivaan tulet"
  •  Vuokonjärven kesäteatteri keskiviikko 17.7 klo 19.00 "Tahdotko naimisiin"
  •  Loukun kesäteatteri torstaina 18.7 klo 19.00 "Onnenmaa"
  • Kyläparin Myllyteatteri tiistaina 23.7 klo 19.00 "Kesäkeikka"

Toimintaohje osallistujalle:

Ilmoita osallistumisesi sihteerille viimeistään viikkoa ennen esitystä joko tekstiviestillä puhelinnumeroon 045 641 9663 tai sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com ja kerro mitä esitystä menet katsomaan, ilmoita myös mukana tuleva itsemaksava seuralainen, niin hänellekin varataan paikka katsomoon.

Esitykseen mennessä kerro lipunmyynnissä olevasi "Parkkilistalla" , niin teatteri laskuttaa pääsylipun Pohjois-Karjalan Parkinsonyhdistykseltä.

Virkistävää teatteri-iltaa!


Kesäkuu

Kesäpelejä kirkon takana.

Toukokuu

28.5 klo 13 alkaen kevätkauden päättäjäiset Botaniassa. Opastettu kierros (1h) sekä nuotiomakkarat ja kahvit. Tilaisuuden jälkeen uusi mahdolisuus tutustua sähkökäyttöisiin apukulkuneuvoihin. Toivottavasti nyt on sää jo kesäinen.


22.5 klo 14.30  Yhdistyksen keilakisat kuntokeitaalla.


7.5.2019 klo 14 Tokmannin pysäköintialueella esittelyssä ja kokeiltavana Jarmo Kääriäinen edustamia sähkökäyttöisiä apukulkuneuvoja.

Sähkökulkurit kokeiltavana Tokmannin pysäköintialueella 7.5.2019. Sateesta huolimatta laitteista kiinnostuneita oli ihan mukavasti.