Liikunta

LIIKUNTAVASTAAVAT:

Yhdistyksemme liikuntavastaava on Arto Heinonen puh. 050 057 2639.


JOENSUUSSA TOIMIVAT RYHMÄT: 

  • Niinivaaran liikuntahallissa alkaen 5.9 maanantaisin klo 11.30 - 13.30 (kellonaika muuttunut)  pelataan Bocciaa ja sisäcurlingia. Sinne sopisi muutakin omaehtoista liikuntaa. Tehkää ehdotuksia Artolle ja Tuulalle
  • Yhdistyksen keilavuoro on Joensuun Kuntokeitaalla siirtynyt  ja 1.9.2021 alkaen vuoro on keskiviikkoisin klo 10.00 - 11.00.  Yhdistys maksaa ratamaksusta puolet ja keilaajat itse puolet. Kuntokeidas laskuttaa vakiovuoron ratamaksut kokonaan yhdistykseltä ja keilaajat maksavat omavastuuosuudet yhdistykselle. Keilaajien maksuosuus lasketaan osallistumiskertojen ja saman radan jakavien keilaajien lukumäärän perusteella. Arto pitää kirjaa osallistujista ja keilaajien maksuosuudet laskutetaan kaksi kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä. Kuntokeitaan kanssa on sovittu, että muulloin kokonaan itse maksaen jäsenet saavat yhdistyksen jäsenkortin esittäen keilata yhdistyksen hinnalla. Keilaus on mahdollista vain Joensuussa, siksi yhdistyksen tuki maksetaan pääosin Joensuun kaupungin myöntämästä toiminta-avustuksesta, joka on korvamerkitty joensuulaisten jäsenten toimintaan.
  • Kansalaisopisto on järjestänyt sovellettua jumppaa liikehäiriösairaille keskiviikkoisin klo 10.00 - 11.00 Vesikon aerobicsalissa. Kansalaisopiston kurssit on julkaistu, joten tutustukaa tarjontaan ja ilmoittautukaa mukaan.
  • Parkkien voima- ja tasapainoryhmä torstaisin klo 12.00 - 13.30 Koivupihan kuntosalilla, Kirkkokatu 13. Salilla noudatetaan voimassa olevia koronaohjeita (maskit, käsihygienia ja pintojen desinfiointi vuoron päätteeksi). Ryhmän koko on viisi (5) kuntoilijaa ja yksi ohjaaja. 


  • MUUALLA MAAKUNNISSA JÄRJESTETTÄVIÄ RYHMIÄ: Eri puolilla on kuntien järjestämiä liikuntaryhmiä, joihin jäsenet osallistuvat. Erityisesti Lieksassa on ryhmiä Parkinsonintautia sairastaville sekä dystoniaa sairastaville. On myös eri potilasryhmien yhteisiä liikuntaryhmiä. Lisätietoja kannattaa kysyä oman kunnan liikuntatoimihenkilöilta.