Liikunta

Yhdistyksemme liikuntavastaava on Arto Heinonen puh. 050 057 2639 ja varaliikuntavastaava on Tuula Manninen puh. 045 231 4184 . Heiltä saat tietoja olemassaolevista liikuntaryhmistä ja lajeista. Heille voit myös ehdottaa uusia liikuntaideoita.

Kuluvana vuonna on Joensuussa toiminut seuraavat ryhmät:

  • Niinivaaran liikuntahallissa maanantaisin klo 10.00 - 11.00 on pelattu Boccia ja sisäcurlingia, kausi päättyi toukokuun lopussa, syksyllä jatketaan.
  • Kesällä maanantaisin klo 10 - 11 mölkkyä Joensuun evl. kirkon takana olevalla nurmikentällä. Kaikki olette tervetulleita mukaan nauttimaan kesästä ja yhdessäolosta.
  • Joensuun kuntokeitaalla on ollut keilavuoro keskiviikkoisin klo 14.30 - 15.30. Yhdistys on maksanut ratamaksun (max. neljä rataa) joka toinen viikko ja pelaajat itse vuoroviikkoina.
  • Kansalaisopisto on järjestänyt sovellettua jumppaa liikehäiriösairaille keskiviikkoisin klo 10.00 - 11.00 Vesikon aerobicsalissa. Tälle kurssille on kova kysyntä ja kurssille haluavien pitää olla ajoissa liikkeellä.

Muualla maakunnassa on eri kuntien järjestämiä liikuntaryhmiä, joihin jäsenet osallistuvat. Erityisesti Lieksassa on ryhmiä Parkinsonintautia sairastaville sekä dystoniaa sairastaville. On myös eri potilasryhmien yhteisiä liikuntaryhmiä. Lisätietoja kannattaa kysyä oman kunnan liikuntatoimihenkilöilta.