Tapahtumat

Ennakkotieto

Kuopion ERVA-alueen yhdistysten, Pohjois-Karjalan, Kuopion, Mikkelin ja Jyväskylän parkinsonyhdistysten, yhteinen kasätapahtuma järjestetään Koulurannassa 9.6.2022. Matka tehdään Linja-autolla. Merktkää kalentereihinne.

Ajankohtaista!

Elokuvaviikot 45 ja 46 sekä pikkujoulu 7.12. Tapahtumista tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet alla olevan linkin kautta sekä Potevat 2 / 2021 sivulla 4.

Pikkujouluun ilmoittautuminen viimeistään 30.11. Tarkemmat ohjeet alla olevan linkin kautta.

Yhdistyksen syyskokous Torikievarissa la 30.10 klo 13.30.

Siun Sote avasi kuntosalit vertaisryhmäliikuntaan. Parkkien kuntosaliryhmä jatkaa, katso välilehti Liikunta

Yhdistyksen liikuntavuoroissa on tapahtunut muutoksia, katso välilehti Liikunta

Marraskuu

Marraskuun kuukausitapaaminen 2.11 klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Tilaisuuden aiheena on "Henkilökohtainen apu", josta oli kirjoitus viimeisessä Potevat lehdessä.

Vieraana Heli Sinkkonen Avustajakeskus Spesiosta. Spesio on osa Honkalampi-konsernia, joka on yhteiskunnallinen yritys. Honkalammen tavoitteena on taata kaikille esteetön ja sujuva arki - pykälää parempi maailma. Spesion esite allaolevan linkin kautta.

Syyskuu

Olemme rokotetut ja huomioimalla viranomaisten koronaohjeet, voimme aloittaa kuukausitapaamiset Piparkakkutalossa. Aika on entinen, kuukauden 1. tiistai klo 15 - 17. Ensimmäinen kokoontuminen tiistaina 7.9 klo 15 -17. Ohjelmassa syksyn toiminnan ideointia ja syysretken toteutus. Tervetuloa,

Syysretki suuntautuu Kiteelle Riuskuun Tellervolle sekä Pajarinhoviin ja eläinpuistoon. Katso retken ohjelma alla olevasta linkistä. Aikataulu on sovitettu Nurmeksen taajamajunan aikatauluun, joten Ylä- ja Pielisen-Karjalasta pääsee turvallisesti junalla mukaan.

Tellervon kotiin liittyy Brander-suvun toiminta maatalouden ja kansansivistyksen kohottajana Kiteellä. Laaja selostus on luettavissa alla olevan linkin (LATAA Branders-...) kautta

Potevat 2/2021 julkaistaan syys lokakuun vaihteessa ja toivon jäseniltä kirjoituksia 19.9 mennessä. Teksti Word tai rtf muodossa.  Potevat viety painotaloon 4.10 ja postissa se jaetaan 8.10.

Heinäkuu

Teatteriin!

Korona on hellittänyt otettaan ja olemme saaneet rokotukset. Voimme viritellä toimintaamme pitkän hiljaisen kauden jälkeen. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen teatteriesityksen

Utran Uudessa Teatterissa esitettävän musiikkikomedian "Anoppi".

Järjestelyt on sovittu teatterin kanssa.

Valittavana kaksi esitystä, joista kukin voi valita itselleen mieluisimman.

  • Maanantai 26.7 klo 15.00 tai Tiistai 27.7 klo 19.00

Toimintaohje osallistujalle:

Ilmoita osallistumisesi sihteerille viimeistään 18.7 joko tekstiviestillä puhelinnumeroon

045 641 9663 tai sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com ja ilmoita kumpaan esitykseen menet, ilmoita myös mukana tuleva itsemaksava seuralainen, niin hänellekin varataan paikka.

Kerro esitykseen mennessä lipunmyynnissä olevasi "Parkkilistalla", niin teatteri laskuttaa pääsylippusi Pohjois-Karjalan Parkinsonyhdistykseltä.

Huomioimme voimassa olevat viranomaisten ja teatterin koronaohjeet.

Tästä ilmoitamme myös sähköpostilla sekä Karjalaisen järjestöpalstalla. Ilmoitukset eivät varmasti tavoita kaikkia jäseniämme, joten jakakaa viestiä myös omissa kanavissanne.

Virkistävää teatteri-iltaa!

Kesän toimintaa

Koronan viimein hellittäessä otettaan rokotusten edistyessä. Olemme aloitelleet toimintojen käynnistämistä. Ensimmäisenä on aloitettu keilaaminen huhtikuussa ja jatkamme sitä poikkeuksellisesti myös kesän aikana kerran viikossa torstaisin klo 11 - 12. Omavastuu on sama eli puolet ratamaksusta ja laskutetaan jälkikäteen. Arto pitää osallistujista seurantalistaa.

Keilaaminen on keilahallien sijainnin vuoksi joensuulaisten ja Joensuun lähialueiden jäsenten saavutettavissa vaikkakin kaikki jäsenemme ovat tervetulleita osallistumaan. Joensuulaisten tuki keilaamiseen maksetaan Joensuun kaupungin avustuksesta, mikä on korvamerkitty Joensuulaisten jäsenten toimintaan. Muista kunnista olevien jäsenten tuki maksetaan muista toimintatuotoista.

Kesän mölkkypelit Joensuussa luterilaisen kirkon takana olevalla kentällä aikaisempien vuosien tapaan aina maanantaisin klo 10.00 - 12.00, ensimmäinen kerta 31.5. Kaikki jäsenet olette tervetulleita pelaamaan ja virkistymään toistemme seurasta.

Toiminnassa noudatetaan viranomaisten Korona ohjeita ja suosituksi

Koronankaato-keilakisa torstaina 27.5 klo 11.00

Kesäkauteen siirtymistä juhlistetaan kuntokeitaalla keilaamalla "Koronankaato -kisa" ensi torstaina 27.5. Kisa alkaa klo 11.00 ja osallistujien pitää ilmoittautua Artolle ennen kisan alkua.

Tulokset:

1. Arimo Nissinen 398 p                                  2. Evaliisa Luoma 368 p                          3. Esko Turunen 361 p

4. Seija Turunen 347 p                                    5. Maija Varis 341 p                                  6. Tapani Toivanen 333 p

7. Esko Varis 285 p                                          8. Valma Malinen 279 p

Arimolla oli myös kisan paras sarja, 147 p

Parkinsonliiton kotisivut on uudistettu, sivustolla on paljon uutta sisältöä. Käykää tutustumassa, sivujen osoite on entinen https://www.parkinson.fi

Yhdistyksen vuosikokous

Suomi on edelleen Koronan pihdeissä, hallitus on julistanut Suomeen poikkeusolot 8.3 alkaen kolmeksi viikoksi. Fyysiset tapaamiset on rajoitettu minimiin. Toivottavasti poikkeusolot päättyvät pääsiäiseen mennessä ja kokoontumisrajoitukset lieventyvät. Yhdistyksen vuosikokous on suunniteltu pidettäväksi hybridikokouksena ja toivomus on, että mahdollisimman moni osallistuu etänä.

Kutsu

Koronatilanteen ollessa edelleen vaikea, päätimme siirtää vuosikokousta, uusi kokousajankohta on 10.4.2021. Tämä uusi kokousaika oli jo Potevat 1/2021 lehdessä. Alla on korjattu kokouskutsu.

Pohjois-Karjalan Parkinsonyhdistys ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 10.4.2021 klo 11.00 Piparkakkutalon yläsalissa, Kauppakatu 34 Joensuu. Kokouksessa käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle (kevätkokoukselle) määräämät asiat.

Koronatilanteen salliessa kahvitarjoilu alkaen klo 10.30. Hallitus kokoontuu klo 10.00.

Koronarajoitusten mahdollisesti jatkuessa varaudumme rajoittamaan kokouspaikalle tulevien määrää rajoitusten mukaiseksi ja järjestämme mahdollisuuden myös osallistua etänä. Siksi kokoukseen osallistuvien on ilmoittauduttava ennakkoon 6.4 mennessä joko tekstiviestillä

p. 045 641 9663 tai sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com

Etänä osallistuville lähetetään linkki kokoukseen.

Kokousjärjestelyissä huomioimme myös muut viranomaisten Koronaohjeet.

Hallitus

Uusi vuosi ja uusi hallitus

Vuoden vaihtuessa uusiutui myös yhdistuksemme hallitus. Tuula Manninen aloitti puheenjohtajana ja Maarit Vlasoff siirtyi hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Hallituksen koko kokoonpano löytyy "Yhteystiedot" sivulta. Korona estää vielä fyysiset kokoontumiset, mutta toivottavasti rokotukset etenevät rivakasti ja voimme taas järjestää ryhmäkokoontumisia.

Vuosi 2021 alkaa

Poikkeuksellinen vuosi 2020 päättyi ja Korona määrittää vielä myös alkanutta vuotta 2021, mutta alkaneet rokotukset antavat näkymän paluusta normaalimpiin oloihin. Korona panepidemia on lähes keskeyttänyt yhdistyksen toiminnan. Olemme järjestäneet kolme virtuaalista tapaamista ja kokemukset ovat olleet rohkaisevia. Toiminta-alueemme laajuuden vuoksi verkkotapaamisia kannattaisi kehittää myös normaaliaikana ja mahdollistaa osallistuminen välimatkoista riippumatta,

Rokotteiden kehittely on ollut tuloksellista ja tulevan kevään aikana saamme rokotukset. Elämä alkaa vapautua koronan otteesta ja voimme taas kokoontua kasvotusten. Yhdistyksen toiminta pitää meidän yhdessä nostaa ylös, siihen toivomme mahdollisimman monen osallistuvan.  Haastamme jäsenet kirjoittamaan koronavuoden kokemuksista Potevat lehteen, joka julkaistaan tulevan helmi - maaliskuun vaihteessa.

Toivotamme kaikille rauhallista Joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2021,  Hallitus.

Joulukuu

Koronan johdosta myös perinteinen pikkujoulutapahtuma jää pois. Hallitus päätti toteuttaa jäsenille vapaavalintaisen elokuvaesityksen viikolla 49 (30.11 - 6.12) samalla periaatteella kuin olemme toteuttaneet kesäteatteriesitykset. Elokuvateattereilla ovat hyvät koronasuojajärjestelyt. Kyseisellä viikolla yhdistuksen jäsenet voivat valita haluamansa elokuvaesityksen jostakin Pohjois-Karjallan elokuvateatterista.

Toimintaohje:

 Voit valita elokuvan seuraavsta teattereista Joensuu Tapio, Kitee Kino-Hovi, Outokumpu Kino Marita, Nurmes Kino Hannikainen.

Ilmoita osallistumisesi 24.11 mennessä sihteerille sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com tai tekstiviestillä p. 045 641 9663. Ilmoita teatteri ja esitys, jota menet katsomaan. Sihteeri toimittaa teattereihin teidän valinnat ja nimilistat. Esitykseen mennessä ilmoita lipunmyynnissä olevasi tulossa Parkinsonyhdistyksen tarjoamaan esitykseen. Teatteri laskuttaa liput yhdistykseltä. Hallitus.

Marraskuu

Yhdistyksen keilakisat 25.11

Keilat kaatuivat ja paremmuus on jälleen ratkaistu

tulokset:

1. Evaliisa 390, Arto 388, Valma 349, Tapani 342, Arimo 312.


Koronan vuoksi fyysiset kokoontumiset Piparkakkutalossa on toistaiseksi peruttu. Järjestämme virtuaalisen kuukausitapaamisen tiistaina 10.11. klo 18.00, Tapaamisesta tulee ilmoitus myös Karjalaisen järjestöpalstalle sekä sähköposti niille, joiden osoite on sihteerin tiedossa. Jos ette ole saaneet sähköposteja yhdistykseltä vaikka teillä on s-postiosoite, lähettäkää se sihteerille tiedoksi

parkinson.joensuu@gmail.com

Virtuaalitapaamiseen osaallistuvilta pyydän ennakkoilmoittautumiset 8.11 mennessä ja heille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki tapaamiseen, viestissä on lyhyt toimintaohje Google Meet sovelluksen käyttöön, jota käytämme teknisenä kokousalustana. Google Meet on osallistujalle helppokäyttöinen. Yhdistyksen hallitus piti tällä tekniikalla onnistuneen kokouksen 28.10.

Lokakuun kuukausitapaaminen (6.10) on peruttu Joensuussa huonontuneen koronatilanteen vuoksi.

Seuraamme taudin etenemistä sekä viranomaisten ohjeita. Erityisesti jokainen huolehtii omasta suojautumisesta, käsien pesu, käsidesi, turvavälit ja nyt viimeistään myös kasvomaskit käyttöön.

Ilmoittelen eri kanavissa, (Karjalaisen järjestöpalsta, nämä kotisivut sekä sähköposti), kun tapaamisia jatketaan. Varmasti pidämme virtuaalitapaamisia, joista ilmoittelen aikanaan.

Parkinsonin tautia sairastavien yhdistystoiminta 30 vuotta Pohjois-Karjalassa

Merkkivuoden juhlistamiseksi Pohjois-Karjalan Parkinsonyhdistys esittelee toimintaansa Iso Myyn kauppakäytävällä torstaina 1.10 klo 10 - 15. Esittelypiste sijaitsee kauppakäytävällä Vilan ja Luhdan myymälöiden välissä. Tervetuloa tutustumaan yhdistyksen toimintaan sekä keskustelemaan liikehäiriösairauksista. Tapahtumassa paikalla yhdistyksen vapaaehtoistoimijoita sekä järjestösuunnittelija Annukka Tuovinen Parkinsonliitosta.

Syyskuu

Syyskuun tavataan ulkoilun merkeissä. Kohteena on Vekaruksen ulkoilualue Joensuun Tuupovaarassa. Retkipäivä tiistai 8.9 ja lähtö bussilla Joensuun matkailupysäkiltä klo 10.00.

Reitti Joensuun matkailupysäkki (sijaitsee Kirkkokadulla taidemuseon kohdalla), Lähtöpaikan lisäksi sopivia kyytiin nousupaikkoja ovat Sirkkalan pysäkki (koulun kohdalla), Karsikon S-Marketin pysäkki (marketin pihaan voi jättää auton), Kulhon liikenneympyrän pysäkki, Ilomantsintiellä kaikilla pysäkeillä kulhosta eteenpäin. Koveron ja Tuupovaaran kautta Vekarukselle. 

Retkellä noudatamme viranomaisten koronaohjeita. Autossa jätämme viereisen istuimen tyhäksi, paitsi avioparit voivat istua vierekkäin. Autossa on kasidesiä kuten myös Vekaruksessa laavuilla. Pohjois-Karjalassa ei ole vielä maskisuositusta, mutta omat maskit voi ottaa mukaan.

Tämä on koko yhdistyksen yhteinen virkistys- ja ulkoilutapahtuma, joten jäsenet Nurmeksen, Lieksan ja Kiteen suunnista, tulkaa yhteisillä kimppakyydeillä, yhdistys maksaa 25 snt/km kimppa-auton matkakuluista.

RETKI OMIN EVÄIN, yhdistys tarjoaa linja-autokuljetuksen. Ilmoittautumiset linja-autokyytiin 3.9. mennessä sähköpostilla  parkinson.joensuu@gmail.com tai tekstiviestillä p. 045 641 9663. Ilmoita myös mistä nouset kyytiin.  Katso vekaruksen arviointi https://luontopolkumies.blogspot.com/2019/08/vekaruksen-luontopolku-joensuussa.html

Yhdistyksen vuosikokoukset, keväältä siirtynyt tilinpäätöskokous ja syyskokous pidetään lauantaina 26.9.2020 klo 13.30 Torikievarissa, Suvantokatu 6 Joensuu. Torikievari on esteetön tila, jonne voi tulla myös pyörätuolilla. Kokouksesta tarkemmin tulevassa Potevat 2/2020 lehdessä.

Elokuu

Käynnistämme Koronaepidemian pysäyttämän toiminnan virkistävällä ulkoilutapahtumalla. Teemme retken Utransaareen tiistaina 4.8.2020 klo 12.00. Järjestäjä tarjoaa puitteet ja nuotiotulet, joten RETKEILLÄÄN OMIN EVÄIN. Saaressa on kolme tulipaikkaa, joten makkaranpaisto onnistuu sekä KOTAMAJA, joka on meille varattu.

Tervetuloa koko Pohjois-Karjalan Parkinsonyhistyksen väki!

Tutustu kohteeseen netissä osoitteessa https://utranasukasyhdistys.fi/utransaaret/

Kesäaika

Koronavirus keskeytti kesäteatterit tältä kesältä, myös monet rajoitukset ovat voimassa, joten jo perinteiset yhdistyksen tarjoamat kesäteatteriesitykset jäävät tältä kesältä väliin.

Mutta MÖLKKY kuuluu kuitenkin myös tämän kesän ohjelmaan entiseen tapaan. Mölkkyä pelataan Joensuun evl. kirkon takana olevalla nurmikentällä maantaisin klo 10 - 12. Sinne ovat kaikki jäsenemme tervetulleita. Hankitaan tarvittaessa lisää pölkkysarjoja.

KORONAVIRUS EPIDEMIAN VAIKUTUS YHDISTYKSEMME TOIMINTAAN!

Kaikki vertaistukitapaamiset ja yhdistyksen omien vertaisohjaajien  vetämät liikuntaryhmät ovat pysähdyksissä, kunnes viranomaisilta saadaan tieto normaaliaikaan palaamisesta. Samoin 28.3 päivälle sovittu vuosikokous siirtyy myöhemmin pidettäväksi, uusi kokousaika ilmoitetaan aikanaan lehdessä ja sähköpostiviestillä.


Huhtikuu 2020

Tilaisuudet peruttu koronaviruksen vuoksi

Maaliskuu 2020

Tiistaina 3.3.2020 klo 15 - 17 kuukausitapaaminen on Joensuun pääkirjaston Muikkusalissa. Tule kuulemaan, millaisia toimintoja nykyaikainen kirjasto tuottaa perinteisen kirjalainauksen lisäksi. Esittelijänä Kai Sormunen.

Lauantai 28.3.2020 klo 14.00 Yhdistyksen vuosikokous Torikievarissa, Suvantokatu 6, Joensuu. Hallitus kokoontuu klo 13.00 ja kahvit aloitetaan klo 13.45.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat.


Helmikuu 2020

Tiistaina 4.2.2020 klo 15 - 17 kuukausitapaamisen aiheena on Itä-Suomen Biopankki. Tutkimushoitaja Ulla Miettinen tulee kertomaan Biopankin toiminnasta.

Tammikuu 2020

Tiistaina 7.1.2020 klo 15 - 17 kuukausitapaamisen aiheena on apuvälineet. Asiasta tulee kertomaan palveluesimies Jukka Räsänen Siun Sotesta.

Vuosi vaihtuu alla 2019 yllä 2020

Joulukuu 2019

Yhdistyksen pikkujoulu on tiistaina 3.12 klo 15.00

Astan juhla- ja pitopalvelussa, Sepänkatu 40 Joensuu.

Yhdistyksen hallitus päätti keväällä, että osallistujat maksavat osan ja yhdistys osan aterian hinnasta. Siksi jäsenet maksavat 10 € / jäsen ja tilaisuuteen osallistuvat ei jäsenet 20 € / hlö. Jotta osallistujien maksuosuuksien kerääminen käy jouhevasti, varatkaa maksua varten 10 € / 20 € setelit. Matti maksaa ravintolalle käteisellä kerätyt omavastuuosuudet ja ravintola laskuttaa loppuosan. Näin meidän ei tarvitse kierrättää rahoja pankin kautta.

Ilmoita osallistumisesi ja mahdollinen seuralainen sihteerille 22.11 mennessä sekä ilmoita myös ruoka-aineallergiat, jos sellaisia on. Ilmoitukset joko tekstiviestillä p. 045 641 9663 tai sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com

Tämä kutsu on myös Potevat 2/2019 lehdessä sekä ohje Kerhoille alueellaan vaihtoehtoisen tilaisuuden järjestämiseksi.

Marraskuu

Marraskuun kuukausitapaaminen on poikkeuksellisesti maanantaina 4.11 klo 15 -17, myös paikka on poikkeava, se on ToriKievari, Suvantokatu 6, Joensuu.

Ohjelmassa Rauni Karhusen opastuksella äänenhuoltoa ja päälle yhteislaulua sekä karaokea. Kahvitarjoilu.

Yhdistyksen keilakisa Kuntokeitaalla keskiviikkona 13.11. klo 14.30. Sammalla karitaan Talissa 2.12 järjestettävään keilakisaan. Lisätietoja Artolta p. 0500 572 639

Lokakuu

1.10 Kuukausitapaaminen klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Aiheena kuntoutus. Kuntoutusesimies Marjukka Mustonen Vetreasta tulee kertomaan heidän kuntoutuspalveluistaan.

Lauantai 26.10 klo 11.00 Yhdistyksen syyskokous Piparkakkutalossa. Hallitus kokoontuu klo 10.00, kahvit klo 10.30.

Kokouksen alussa Pohjois-Karjalan Pelastusalan liiton kouluttaja Eeva Kröger kertoo "Sydäniskurin" toiminnasta ja käytöstä. Halukkailla on mahdollisuus harjoitella laitteen käyttöä.

Defibrillaattori eli sydäniskuri on laite, joka saattaa pelastaa sydänpysähdyksen saaneen hengen. Sydäniskuri antaa potilaalle sähköiskun, jolla pyritään lopettamaan rytmihäiriö. Tosin kun monet luulevat, defibrillaattorin käyttö on yksinkertaista eikä sillä pysty aiheuttamaan potilaalle vahinkoa.


Syyskuu


3.9 Kuukausitpaaminen klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Teemoina edunvalvontavaltuutus sekä testamentti. Asiantuntijana asianajaja Harri Kontturi. Hänen esityksen aiheina ovat "Mistä aineksista parhaat testamentit on tehty" ja "Turvaa arvokas vanhuus edunvalvontavaltuutuksella"

17.9 Syysretki Lieksaan. Vierailukohteet Lieksan kirkko ja Pielisen museo, molemmissa kohteissa opastus. Yhdistys maksaa bussikyydin sekä opastukset ja pääsymaksut. Omakustanteiset lounas Hurtan holvissa ja kahvi kaupungin niemellä. Puolisot /seuralaiset, jotka eivät ole jäseniä maksavat itse pääsymaksut, mutta yhdistys tarjoaa bussikyydin.

Lähtö Joensuusta keskustan matkailupysäkiltä (taidemuseon kohdalla) klo 9.30. Bussi kulkee reittiä matkailupysäkki, Prisman pysäkki Voimatiellä (oman auton saa siellä maksutta parkkiin), Lehmo, Uuron ABC, Eno, Uimaharju, Lieksan kirkko klo 11.00. Lähtö paluumatkalle Lieksasta n. klo 15.30.

Ilmoita 10.9 mennessä osallistumisesi sihteerille ja kerro mistä nouset kyytiin. Tee ilmoitus joko sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com tai tekstiviestillä 045 641 9663.

Elokuu

Kuukausitapaaminen 6.8 klo 15 - 17 Piparkakkutalossa. Suunnittelutyöpaja, mietitään yhdessä loppuvuoden toiminnan sisältöjä ja toteutusta. STEA-avustushakemus pitää jättää 15.9 mennessä ja siihen tarvitaan ensi vuoden toimintasuunnitelma,  nyt on oikea aika tehdä esityksiä toiminnan kehittämiseksi. Kaikki mukaan.

Heinäkuu

Kesäteatteriesitykset viime kesän tapaan. Yhdistys tarjoaa valittavaksi esitykset Lieksasta, Juuasta, Kontiolahdelta tai Kiteeltä.

Järjestelyt on sovittu teattereiden kanssa.

Alla on valittavat esitykset, joista kukin voi valita itselleen mieluisimman. Teatteri laskuttaa jäsenten pääsyliput yhdistykseltä osallistujen lukumäärän mukaan.

  •  Kontiolahden kanavateatteri tiistaina 16.7 klo 19.00 "Taivaan tulet"
  •  Vuokonjärven kesäteatteri keskiviikko 17.7 klo 19.00 "Tahdotko naimisiin"
  •  Loukun kesäteatteri torstaina 18.7 klo 19.00 "Onnenmaa"
  • Kyläparin Myllyteatteri tiistaina 23.7 klo 19.00 "Kesäkeikka"

Toimintaohje osallistujalle:

Ilmoita osallistumisesi sihteerille viimeistään viikkoa ennen esitystä joko tekstiviestillä puhelinnumeroon 045 641 9663 tai sähköpostilla parkinson.joensuu@gmail.com ja kerro mitä esitystä menet katsomaan, ilmoita myös mukana tuleva itsemaksava seuralainen, niin hänellekin varataan paikka katsomoon.

Esitykseen mennessä kerro lipunmyynnissä olevasi "Parkkilistalla" , niin teatteri laskuttaa pääsylipun Pohjois-Karjalan Parkinsonyhdistykseltä.

Virkistävää teatteri-iltaa!


Kesäkuu

Kesäpelejä kirkon takana.

Toukokuu

28.5 klo 13 alkaen kevätkauden päättäjäiset Botaniassa. Opastettu kierros (1h) sekä nuotiomakkarat ja kahvit. Tilaisuuden jälkeen uusi mahdolisuus tutustua sähkökäyttöisiin apukulkuneuvoihin. Toivottavasti nyt on sää jo kesäinen.


22.5 klo 14.30  Yhdistyksen keilakisat kuntokeitaalla.


7.5.2019 klo 14 Tokmannin pysäköintialueella esittelyssä ja kokeiltavana Jarmo Kääriäinen edustamia sähkökäyttöisiä apukulkuneuvoja.

Sähkökulkurit kokeiltavana Tokmannin pysäköintialueella 7.5.2019. Sateesta huolimatta laitteista kiinnostuneita oli ihan mukavasti.